TROJANOVA INTELIGENTNA LITIJ-IONSKA BATERIJA OMOGUĆUJE VIŠE RADA, DULJI ROK TRAJANJA I MANJE BRIGE.

Konstruirane i napravljene u SAD-u Trillium se može koristiti za cijeli niz stacionarnih i pokretnih napajanja. Od izvrsne konstrukcije ćelija i baterija do inteligentne ugrađene dijagnostike Trillium pruža veću sigurnost, karakteristike koje su kompatibilne s okolišem i elektroniku kakve nema kod konkurencije. Uz očekivani vijek trajanja od preko 5000 ciklusa Trillium daje izvanredni povrat novca pri investiranju i legendarnu kvalitetu po kojoj je Trojan poznat.

ZAŠTO TROJANOVA INTELIGENTNA LITIJ-IONSKA BATERIJA

ODABIR ĆELIJE

Trillijeve karakteristike su specifične ta Trojan, a podliježu kontroli kvalitete I ispitivanju 128 točaka, te su 100% kontrolirane rendgenom, kako bi se dobila najveća kvaliteta. Bez kobalta I nikla imaju najsigurniji kemijski sastav u industriji. Trillijeve baterije imaju izvanredni rok trajanja – dulje od 5000 ciklusa, a snaga se nalazi u kućištu 20% manje površine.

VRHUNSKA KONSTRUKCIJA

Trillium  ima dijelove čija je trajnost I siogurnost prilagođena zahtjevima autoindustrije, te posjeduje senzor struje, osigurač I temperaturni senzor. Baterije su otportne na vodu I prašinu klase IP67 – najviše u svojoj klasi. Trillium je konstruiran tako da bude stvarna zamjena za olovne baterije, a može se koristiti uz postojeće punjače za olovne baterije, postavljene na AGM/GEL (IE).

NAPREDNA ELEKTRONIKA

Trillium ima jedinstvenu naprednu elektroniku, poput vizualnog prikaza stanja napunjenosti na vrhu baterije. Mikroprocesor jamči samozaštitu baterije, a ako se uoči problem, on ju isključuje iz rada. Ukoliko je problem riješen, ponovno uključuje bateriju, te automatsko samozagrijavanje. Integrirana CAN komunikacija šalje podatke o bateriji – stanje napunjanosti, stanje ispravnosti i greške na druge uređaje.  Trillium ima ugrađenu mogućnost pohrane amper sati , te pohrane podataka o greškama.

IZVRSNE KARAKTERISTIKE

Trillium omogućuje dulji rad i dulji vijek trajanja od baterija konkurencije svoje klase, te daje trajno ujednačene karakteristike kod punjenja. Može se napuniti za manje od 2 sata, te ima jednostavni sustav konfiguriranja za cijeli niz aplikacija do 48 V.

IZVANREDNA MOGUĆNOST

Trillium je konstruiran i proizveden u SAD-u, a proizveo ga je Trojan, vodeći svjetski isporučitelj ‘deep-cycle’ baterija već skoro 100 godina. Možete biti sigurni, da je Trillium proizvod najviše kvaltete na tržištu, a pokriven je izvanrednom Trojanovom podrškom korisnicima.

12V Baterije

12V Baterije