Transport

Kada se radi o primjeni za teške kamione i komercijalna vozila odabir prave baterije čini razliku. Nakon svega, zar nisu sve baterije za teške uvjete rada iste ?

Trojanove Reliant Overdrive AGM 31 baterije su prave ‘deep-cycle’ baterije konstruirane da izdrže surove i teške primjene. Uz duboko pražnjenje ove baterije sadrže niz karakteristika bitnih za dugu pohranu energije, koja se traži u transportu, za invertere i primjene kod podizanja garažnih vrata.

Odabir pogrešnog tipa baterije ima za posljedicu razočaravajuće karakteristike, smanjen rok trajanja i bačen novac. Većina uronjenih baterija za pokretanje i dvostruku namjenu su najbolje prilagođene isprekidanom načinu rada, a ne ‘deep-cycle’ primjenama. Reliant OverDrive AGM 31 daje veliku snagu i mnogo ciklusa, te produljeno trajanje, uz mogućnost davanja 730 A kod hladnog pokretanja motora.

  • Reliant OverDrive AGM 31 je jedina ‘deep-cycle’ baterija isključivo napravljena kako bi odgovorila potrebama za grijanje i klimatizaciju, te zahtjevima u transportu.
  • Ova baterija je vrlo trajna, a ‘deep-cycle’ sposobnosti se traže za teške uvjete rada u transportu, te za primjene u podizanju garažnih vrata.
  • Hladnjaci i inverteri se također mogu napajati ovom pouzdanom baterijom.
  • Reliant OverDrive AGM 31 daje izvrsnu snagu za pokretanje motora, čak i pri ekstremnim vremenskim uvjetima.
  • Ova baterija ima robusnu konstrukciju ploča, vrlo otpornu rešetku na koroziju, gustu smjesu i ojačano polipropilensko kućište.

Baterije za transport

12V Baterije