Signature Line uronjene baterija

U industriji gdje je neočekivani ispad skup, izrazito je važan pouzdan izvor napajanja

Vrhunski proizvođači strojeva za čišćenje podova, kao i tvrtke za održavanje pouzdaju se u Trojanove ‘deep-cycle’ baterije koje pružaju pouzdan, neprekinut rad opreme. Pridružite se njihovom iskustvu i zamijenite svoje baterije s ‘deep-cycle’ Trojanovim baterijama. One vam omogućuju napajanje, a podovi će svijetliti.

  • Reliant ™ AGM s C-Max Technology su konstruirane s naprednim karakteristikama koje daju izvrsne, trajno održive performanse i izlaz energije uz izvrsnu kvalitetu i pouzdanost.
  • Maxguard T2 Separator u Trojanovom vlasništvu i Alpha Plus Paste s T2 Technology su produžili rok trajanja baterije, vrijeme rada i smanjili potrebu za održavanjem.
  • Trajnost, pouzdanost i karakteristike znače manje neplaniranog ispada i povećani povrat novca na investiciju u baterije!
  • Proučite AC seriju koja je posebno razvijena za strojeve za čišćenje podova.
  • 3 nove baterije EU (DIM) dimenzija: idealno za zadovoljavanje BCI i EN standarda.

Odabrane ‘deep-cycle’ baterije se mogu nabaviti u trajnim Polyon kućištima za teške uvjete rada.

Pojednostavite postupak održavanja baterija s HydroLink napajanjem vodom, koje omogućuje skraćenje postupka punjenja vode, te povećava karakteristike i rok trajanja Trojanovih ‘deep-cycle’ uronjenih baterija. HydroLink  je predviđen za 6 V, 8V i 12V uronjene baterije. Nakon postavljanja tog sustava komplet baterija se može napuniti za manje od 30 sekundi.

Trojan pruža izvanrednu tehničku podršku kojoj pristupate telefonom ili putem mreže, a naši proizvodi se diljem svijeta mogu nabaviti putem mreže Glavnih distributera.

Signature Line uronjene baterija

6V Baterije

6V Baterije