Signature Line uronjene baterija

Proizvođači platforma za rad na visini i tvrtke koje iznajmljuju opremu znaju da Trojanove ‘deep-cycle’ baterije daju pouzdanu energiju za najzahtjevniju opremu i za rad u najtežim uvjetima.

Od dizalica s mehanizmom za podizanje u obliku škara, gotovo sve primjene za rad na visini se oslanjaju na Trojanove baterije.

  • Reliant ™ AGM s C-Max Technology su konstruirane s naprednim karakteristikama koje daju izvrsne, trajno održive performanse i izlaz energije uz izvrsnu kvalitetu i pouzdanost.
  • Trojanove baterije imaju naš Maxguard T2 Separator i ekskluzivnu Alpha Plus Paste s T2 technology koji omogućuju dulji rok trajanja, dulje vrijeme rada i smanjenu potrebu za održavanjem.
  • Trajnost, pouzdanost i karakteristike znače manje sati ispada i više produktivnog rada.
  • Proučite našu AC seriju baterija koja je posebno konstruirana za platforme za rad na visini.
  • Odabrane ‘deep-cycle’ baterije se mogu nabaviti u trajnim Polyon kućištima za teške uvjete rada.

Pojednostavite postupak održavanja baterija s HydroLink napajanjem vodom, koje omogućuje skraćenje postupka punjenja vode, te povećava karakteristike i rok trajanja Trojanovih ‘deep-cycle’ uronjenih baterija. HydroLink je predviđen za 6 V, 8V i 12V uronjene baterije. Nakon postavljanja tog sustava komplet baterija se može napuniti za manje od 30 sekundi.

Trojan pruža izvanrednu tehničku podršku kojoj pristupate telefonom ili putem mreže, a naši proizvodi se diljem svijeta mogu nabaviti putem mreže Glavnih distributera.

Platforme za rad na visini/Pristup

6V Baterije

12V Baterije