Napredno istraživanje i razvoj

Svake godine proizvođači ugrađuju tehnološki napredak u svoju električnu opremu i vozila, a Trojanove baterije igraju bitnu ulogu u njihovom napajanju. Zbog toga je naša odgovornost ostati na vrhu baterijske tehnologije.

Trojan se odlučio postaviti centre za istraživanje i razvoj na dva mjesta, a namijenjeni su isključivo napretku baterijske tehnologije. U tim prostorima inženjerski timovi rade na inovacijama, te dovode na tržište nove tehnologije poboljšanih karakteristika baterija. Oprema za punjače, centri za izradu prototipa, kao i laboratoriji za analitičku i kemijsku procjenu se koriste pri razvoju novih generacija proizvoda. Stalna usmjerenost na istraživanje i razvoj je dovela do patentirane T2 Technology, te do cijelog niza naših proizvoda.

Kao jedan od lidera napredne baterijske tehnologije Trojan je tehničko istraživački partner bugarske Akademije znanosti, te svjetski poznatim institutima za znanstveno istraživanje. Ova suradnja je rezultirala intenzivnim elektrokemijskim analizama, procjenama karakteristika baterije i poboljšanjima izvedbe. Trojan je također član BCI-Battery Council International, gdje su naši članovi uključeni u istraživanje, razvoj i publiciranje tehničkih podataka i inženjerskih standarda.

Izvrsnost u proizvodnji

Samo na jedan način mi proizvodimo vrhunsku industrijsku kvalitetu.

U Trojanu investiramo ogromne iznose u proizvodnju i poboljšanje proizvoda u našim SAD tvornicama. Trojanovo uključivanje u naprednu robotiku, kalupe na traci, automatske stanice za punjenje kiselinom, toplinsko brtvljenje i opremu za ispitivanje jamči ukupnu kvalitetu naših baterija.

Kalupi na traci

Trojan je automatizirao opremu kalupa na traci, koristeći tu tehnologiju za poboljšanje kvalitete proizvoda. Poravnanje baterijskih ploča pomoću potezanja ima za posljedicu serijski krug između čeličnih ploča, te daje optimalne karakteristike.

Toplinsko brtvljenje

Automatizirana oprema za toplinsko brtvljene ojačava integritet, lemeći zajedno poklopce baterije na osnovni spremnik, te stvarajući snažnu vezu neophodnu za neprobojnost. To je jedan od mnogih načina kako uvodimo kvalitetu u naše proizvode.

Napredna robotika

Napredna robotika se koristi u proizvodnim pogonima, kako bi se dobila velika jednakomjernost i kvaliteta proizvoda. Napredna robotika ubrzava i vrijeme proizvodnje.

Tlačno ispitivanje

Tlačno ispitivanje služi utvrđivanju integriteta baterija na proizvodnoj liniji i njihovom pravilnom brtvljenju. To je jedno od niza ispitivanja koje se provodi u našem proizvodnom procesu.

Trojan ima tri ISO certificirane tvornice, koji se nalaze u Kaliforniji i Georgiji.