Multimedija

Okoliš-očuvanje

Kao aktivni članovi zajednice u održavanju okoliša Trojanov video se fokusira na čistu energiju i programe recikliranja. Trojan proizvodi baterije koje se 99% reciklirajuće. Putem svojih partnera Trojan štedi preko 8 milijuna kWh, te smanjuje CO2 emisiju za oko 6 milijuna kilograma, značajno smanjujući našu godišnju energetsku potrošnju.

Proizvodnja – Video

Trojanova napredna tehnologija, prvoklasne komponente, točni standardi kvalitete i karakteristika i naš napredni proizvodni postupak omogućuju da naše baterije daju korisnicima karakteristike i pouzdanost po kojima je Trojan poznat.

Industrijska linija – Video

Trojanova Industrial linija ‘deep-cycle’ baterija je najnoviji član Trojanovih uronjenih baterija visoke kvalitete. Ova linija je namijenjena za podršku sustavima obnovljive energije, koji zahtijevaju velika dnevna opterećenja, a baterije se ciklički pune i prazne.

Hydrolink sustav za punjenje vodom

Trojanov Hydrolink sustav za punjenje vodom primijenjen na vozilima pokazuje funkcionalnost. Prikazuje se, kako se Trojanove baterije pretvaraju skoro u baterije koje ne treba održavati, uz jednostavno instaliranje ovog sustava.

OverDrive AGM31 – trening

Konstruirane tako da izdrže teške uvjete dubokog pražnjenja OverDrive AGM31 ‘deep-cycle’ baterije imaju karakteristike koje zadovoljavaju maksimalne zahtjeve. Trojan je napravio niz videa za trening korisnika teškohkamiona, gdje se pokazuje instalacija baterija, mjerenje OCV-a, upotreba opreme za ispitivanje, te pravilno spajanje kablova na baterije.

Reliant AGM – video

Trojan je razvio Reliant s C-Max Technology za cijeli niz aplikacijakoje koriste prednosti pravog ‘deep-cycle’ dizajna, kao što su platforme za rad na visini, uređaji za čišćenje podova, golferska vozila, inverteri, rukovanje materijalom i rekreaciju. Reliant AGM je namijenjen i za primjenu na mjestima gdje se redovito traži upotreba baterija koje se ne razlijevaju poput aerodroma, zdravstvenih ustanova, trgovačkih centara itd.

Trojanovi savjeti

Video za edukaciju

Trojan proizvodi ‘deep-cycle’ uronjene baterije dulje od 90 godina.

Naše iskustvo je pokazalo, da je ključni čimbenik za optimiranje karakteristika i dugi rok trajanja bakterije program redovite njege i održavanja. Uz naše savjete treba imati na umu, da je svaki sustav baterija jedinstven. Vrsta baterije, tehnologija punjača, opterećenje, dimenzije kablova, klima i drugi čimbenici mogu varirati. Te razlike zahtijevaju da se održavanje baterija na odgovarajući način prilagodi, a ovdje su prikazane samo osnovne smjernice kojih se treba pridržavati pri njezi i održavanju baterija. Svaki pojedinačni sustav zahtijeva i individualnu prilagodnu.

Hydrolink sustav za punjenje vodom

Proširite svoje znanje o ‘deep-cycle’ baterijama putem ovog videa, koji daje pregled različitih tehnologija na današnjem tržištu, te što treba razmatrati pri odabiru baterije za određenu primjenu.

Određivanje stanja ‘deep-cycle’ baterija

Naučite važnost mjerenja napunjenosti ‘deep-cycle’ baterija, procjenjujući napon otvorenog kruga i izračunavajući specifičnu težinu.

Održavanje ‘deep-cycle’ uronjenih baterija

Naučite sigurnosne tehnike, metode čišćenja, punjenja vodom, izjednačavanja, kako izbjegavati stratifikaciju, te izračunavati specifičnu težinu za održavanje dobrog stanja ‘deep-cycle’ baterija

Proširite znanje o punjenju baterija

Naučite važne činjenice o punjenju baterija kao dijela održavanja, uključujući i pravilan postupak punjenja, te pravila kojih se treba pridržavati.

Izjednačavanje je bitno za
produljenje roka trajanja
baterije

Redovno izjednačavanje pomaže sprečavanju stvaranja negativnog kemijskog učinka poput stratifikacije i sulfatizacije.

Sigurnosne mjere za rukovanje s ‘deep-cycle’ baterijama

Pridržavajući se sigurnosnih protokola pri rukovanju i održavanju čuva vaše zdravlje, opremu i ljude oko vas, koji koriste strojeve ili vozila pogonjena baterijama.

Kapacitet baterije i očekivani rok trajanja

Naučite o kapacitetu baterije, savjetima za postizanje maksimalnog kapaciteta, znacima starenja baterije, te kako mjerenja dubine pražnjenja omogućuju dulji rok trajanja.

Kako pravilno pohranjivati ‘deep-cycle’ baterije

Naučiti kako izgleda pravilna pohrana, koja su najbolja mjesta za pohranu, te koji postupci održavanja su važni, ako se baterije pohranjuju dulje vrijeme.

Mitovi o baterijama koji mogu oštetiti ‘deep-cycle’ baterije

Činjenice ili fikcija? Koji mitovi kruže na golf igralištima ili drugdje o pohrani baterija, njihovom održavanju ili produljenju broja ciklusa punjenja, a mogu uništiti vaše baterije. Oprez! Ne vjerujte svemu što čujete.

Općenito postavljanje i uporaba HydroLink-a

Uporabom HydroLink-a otklanjanju se nezgode prilikom punjenja baterija vodom. Proučite ovaj video, kako biste pravilno postavili i koristili HydroLink, te obavili ovaj važan zadatak za održavanje.

Instaliranje i korištenje HydroLink-a za golferska vozila

S HydroLink-om se može puniti vodom komplet baterija za golferska vozila za manje od 30 sek. Pogledajte savjete o postavljanju i korištenju HydroLink sustava za punjenje vodom.

Poboljšati karakteristike baterije pri djelomičnom punjenju

Naučite kako tehnologija ‘pametnog ugljika’ produžuje rok trajanja i karakteristike Trojanovih Industrial i Premium baterija, koje rade uz djelomično punjenje na području obnovljive energije (RE), rezervnom napajanju za invertere i daljinskim telekomunikacijskim aplikacijama.

Reliant AGM s C-Max Technology

Kao prva prava ‘deep-cycle’ AGM baterija u industriji u ovom videu naučite maksimairati održive karakteristike, te povećati ukupni izlaz energije i zadovoljiti cijeli niz tržišnih primjena.

Web seminari

February 2014
Smart Carbon – ENGLISH | ESPAÑOL

September 2014
Trojan & HOMER Energy – Managing PSOC in Microgrids Using Smart Carbon™

October 2016
Trojan & Primus Wind Power : Incorporating AIR Turbine Technology into your Off-Grid Energy Storage Solutions